تبلیغات
دانلود رایگان مقاله و بازی و نرم افزار - خواص نارگیل .....
سرور مجازی
لوازم جانبی موبایل
نمای کامپوزیت
نرم افزار پخش مویرگی
لیزر الکساندرایت کندلا
تور اروپا
ماکت سازی
» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :

نارگیل،‌ گیاهی است که ابتدا در جنوب آسیا کشت می‌شد و در حال حاضر در تمام مناطق آسیایی وجود دارد.

مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می‌کنند.
درخت نارگیل، درختی است زیبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات است.
برگ‌های آن بسیار بزرگ و زیبا است و دارای گل‌هایی به رنگ زرد و نارنجی است.

در قاعده میوه‌ی نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم‌های نارگیل نامیده می‌شوند.
گوشت این میوه سفید رنگ و چرب است و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است.

ارزش غذایی در 100 گرم نارگیل به شرح زیر است:
ویتامین ب: تیامین 10 میلی‌گرم
ویتامین ث: 2 میلی‌گرم
کلسیم: 21 میلی‌گرم
آهن: 2 میلی‌گرم
فسفر: 98 میلی‌گرم
چربی:‌ 34/7 گرم
کربوهیدرات: 14 گرم
پروتئین:‌3/4 گرم
کالری: 359

دیگر خواص نارگیل عبارتند از:

• از تشکیل گواتر ساده پیشگیری می‌کند.

• دارای خاصیت تناسب اندام است.

• یبوست و هر نوع گاز ایجاد شده در معده را از بین می‌برد.

• از روغن نارگیل برای درمان زخم‌ها، بریدگی‌ها، سوختگی‌ها و نیز آفتاب سوختگی‌ها استفاده می‌شود.

• استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست، برای کاهش چین و چروک‌های پوستی توصیه می‌شود.

• روغن نارگیل برای تقویت مو نیز به کار می‌رود.

• خوردن حداقل 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل نیاز روزانه به ویتامین E را برطرف می‌کند.

• خوردن آب نارگیل برای رفع مشکلات کلیه و مثانه موثر است.




:: مرتبط با: خواص خوراکیها ,
:: برچسب‌ها: نارگیل , جنوب آسیا , کشت , اقیانوس آرام , غذای اصلی , تنومند , آهن , پروتئین , کالری , ویتامین , انواع ویتامین , گواتر , تناسب اندام , روغن , یبوست , مشکلات کلیه , مثانه , موثر , خورد اب نارگیل , ویتامین E ,
ن : حسین تیگرانی
ت : پنجشنبه 30 تیر 1390